Spring naar de inhoud

Service in een hogere versnelling

Over ons

Bikes & Parts staat al jaar en dag bekend als dé professionele specialist, dé one stop shop voor alle fietsonderdelen en -accessoires. Ons aanbod wordt voortdurend geüpdatet, zodat elke fietsenhandel, fietsenspeciaalzaak en fietsenwinkel bij ons terechtkan voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Ook voor betaalbare en kwalitatieve stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en vouwfietsen is Bikes & Parts de meest geschikte partner. Wij bieden een volledig gamma aan met merken zoals Olympia, Dahon, Frera en ons eigen merk BNB.

"We willen dat klanten Bikes & Parts ervaren als hun one stop shop voor alle (professionele) fietsonderdelen en accessoires."

Onze merken

Weathergoods is een fabrikant van hoogwaardige fietstassen.

Ze hebben hun passie voor stadsfietsen gecombineerd met hun enthousiasme voor design en hun Zweedse erfgoed. Het resultaat is een collectie Urban Cycling-accessoires die het kenmerkende Scandinavische minimalisme combineren met slimme functionaliteit. Zij ontwerpen producten voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, innovatie en stijl en ons doel is dat meer mensen zullen ontdekken hoe gemakkelijk en comfortabel het is om te fietsen.

Download de productcatalogus

BNB is het huismerk van Bikes & Parts. BNB staat voor Bouchet Nouwen Bree, de oprichter en fabrikant van het merk. BNB blinkt uit door zijn moderne, trendy, retro en robuuste fietsen aan een betaalbare prijs. Naast kinderfietsen presenteert BNB o.a. ook een lijn jeugdfietsen, mountainbikes, citybikes en transportfietsen. BNB, voor als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit.

Een fietsmerk met een stamboom. Olympia scheurde eind 19de eeuw voor het eerst over de Italiaanse wegen en paden. De Italiaanse fietsenbouwer bouwt fietsen volgens aloude traditie, met focus op techniek en een groot gevoel voor design. Olympia staat gelijk aan vooruitstrevende collecties met oog voor vakmanschap.

Frera is een van oorsprong Italiaans motorfietsmerk, maar is ook al geruime tijd actief in de fietsenbranche. En Italiaans, dat staat synoniem voor design. Met zo’n 100 jaar ervaring en knowhow is Frera een gevestigde waarde en fabrikant van prachtig gestileerde tweewielers. Ontdek de unieke mountainbikes, stadsfietsen en kinderfietsen in het uitgebreide Frera-aanbod.

Dahon is één van dé referenties in plooi- en vouwfietsen. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller en miljoenen verkochte plooifietsen behoort Dahon tot de absolute wereldtop. Ontdek ons uitgebreid assortiment fietsen voor korte afstanden en onze echte kilometervreters met wielmaten tot 26 inch.

Vouwfietsen van Vero zijn praktisch, licht en state-of-the-art. Je kunt er lange afstanden mee afleggen of er gewoon zonder zorgen de stad mee doorkruisen. Deze alleskunners zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een makkelijk op te bergen vouwfiets. Helm aan en cruisen maar.

Onderdelen & Accessoires

Bikes & Parts heeft meer dan 10 000 fietsonderdelen en -accessoires op stock. Of je nu op zoek bent naar fietstassen, fietsbanden, helmen, zadels, derailleurs, een fietsdynamo of het kleinste remkabeltje: in onze onlineshop vind je werkelijk alles wat met fietsen te maken heeft.

Ketting

Contacteer ons

Heb je vragen bij ons aanbod of wil je zelf een partnership aangaan met dé meest vooraanstaande fietsengroothandel van België? Bel ons of stuur ons een bericht via onderstaand invulformulier. Wij contacteren je zo spoedig mogelijk.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info